Äkillinen kipu

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso heti vapaat ajat

Apua äkilliseen kipuun

Kun tarvitset nopeasti apua esim. äkilliseen kipuun, toimintakykyyn tai huimaukseen, varaa aika netissä fysioterapeutillemme, jolla on jatkokoulutus akuuttien ongelmien ratkaisemiseen: OMT-fysioterapia, Maitland, MDT, osteopaatti tai naprapaatti. Meiltä löytyvät ne kaikki.

Arkisin voit myös soittaa Fysioksen keskitettyyn ajanvaraukseen p. 010 237 700. Älä anna äkillisen kovan kivun haitata elämää.

Fysioterapeutin suoravastaanotto

Fysioterapeutin suoravastaanotto tarkoittaa, että äkillisestä tai pitkittyneestä tuki- ja liikuntaelinvaivasta kärsivä asiakas varaa itse ajan ensikäynnille fysioterapeutin vastaanotolle käymättä ensin lääkärin vastaanotolla. Fysioterapeutti tekee hoidon tarpeen arvion ja suunnitelman jatkotoimenpiteille. Suoravastaanotoksi määritellään ensimmäinen käyntikerta.

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jolla on potilasvahinkovastuu. Lisäkoulutuksen ansiosta fysioterapeutilla on riittävät tiedot ja taidot tuki- ja liikuntaelinvaivojen kliiniseen tutkimiseen ja päättelyyn.

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Äkillisen kivun yllättäessä voit soittaa arkisin keskitettyyn ajanvaraukseemme p. 010 237 700 tai varata ajan suoraan netissä.