Nivelsidevamma nivelsiteen venähdys

Alaraajaongelmat

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Varaa aika netissä

Mitä ovat alaraajaongelmat?

Otamme päivittäin noin 15 000 askelta ja koko elämämme aikana jopa satoja miljoonia askeleita. Tämän vuoksi alaraajojen ongelmiin on puututtava nopeasti ja tehokkaasti.

Jalan virheellinen toiminta ilmenee monin tavoin koko kehossa. Yli 70 %:lla ihmisistä on erityyppisiä jalan virheasentoja, jotka saattavat aiheuttaa vaivoja jaloissa, polvissa, lantiossa, selässä ja hartioissa

Fysioterapiasta apua alaraajan ongelmiin

Fysioterapialla hoidamme alaraajojen kipua, vaikutamme toimintakykyyn sekä helpotamme koettua kärsimyksen tunnetta. Fysioterapian menetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Terapeuttimme auttavat sinua alaraajaongelmien kanssa ja valmistavat sinulle tarvittaessa myös yksilölliset tukipohjalliset

Hoida alaraajaongelmat alaraajoihin erikoistuneen terapeutin vastaanotolla. Alaraajoihin erikoistuneita terapeutteja ovat alaraajafysioterapeutit sekä jalkaterapeutit.

Apua alaraajaongelmiin

Anna lahjaksi hyvää oloa ja tutustu laajaan palveluvalikoimaan

"Kun nuoren ja urheilevan naisen jalat yhtäkkiä pettävät ja tunto häviää puolesta kehoa, selviytyminen vaatii sisua. Ja hyvän fysioterapeutin."

Anne Rämö

"Jouduin 52-vuotiaana opettelemaan uuden tavan kävellä. Mutta nyt on kivut poissa."

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain alaraajaongelmiin liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.