Nivelsidevamma nivelsiteen venähdys

Nilkan tai jalkaterän ongelmat

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Varaa aika netissä

Apua nilkan ongelmiin

Nilkan ja jalkaterän ongelmien hoidossa on tärkeintä, että ihminen itse oivaltaa, miten hän jalkaansa käyttää. Jollei päivittäisessä elämässä ja toiminnoissa mikään muutu, kipu saadaan todennäköisesti vain hetkellisesti kuriin. Fysioterapeuttimme valmistavat tarvittaessa myös yksilölliset tukipohjalliset, mikäli siitä nähdään olevan hyötyä ongelman ratkaisun kannalta.

Nilkan ja jalkaterän ongelmista kärsivillä ihmisillä voi esiintyä esim. kävellessä, juostessa tai portaita noustessa nilkan ja jalkaterän alueen kiputiloja. Joissakin tapauksissa ilmenee myös nilkan tai jalkaterän alueen leposärkyä.

Nilkan tai jalkaterän ongelmista johtuvaa kipua voi tuntua myös esimerkiksi säären alueella (penikkatauti) ja akillesjänteen seudulla.

Fysioterapiasta apua nilkan tai jalkaterän ongelmaan

Fysioterapialla hoidamme kipua, vaikutamme toimintakykyyn sekä helpotamme koettua kärsimyksen tunnetta. Menetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.

"Kun nuoren ja urheilevan naisen jalat yhtäkkiä pettävät ja tunto häviää puolesta kehoa, selviytyminen vaatii sisua. Ja hyvän fysioterapeutin."

Anneli Rämö

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.