Amanda Nordqvist

Fysioterapeutti

Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus

Fysioterapian asiakaskuntani koostuu kaikenikäisistä neurologisista sekä tuki- ja liikuntaelinongelmaisten asiakkaiden parissa työskentelystä. Teen vastaanottotyön lisäksi allasterapiaa Salon uimahallissa ja kotikäyntejä. Voit tulla vastaanotolle Fysios Saloon lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. 

Erityisosaamistani koulutuksien kautta on faskiakäsittely, kinesioteippaus, alaraajojen fysioterapia ja allasterapia. Pidän tärkeänä säännöllistä lisäkouluttamista, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman hyvää ja näyttöön perustuvaa fysioterapiaa. 

Harjoittelussa suosin kehonpainoharjoittelua, jossa pyrkimyksenä on kehittää kehoa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Yhdessä luomme tavoitteet ja niihin sopivat vaihtoehdot. Jos kaipaat kuntosaliharjoittelua varten ohjausta tai yksilöllistä liikuntasuunnitelmaa voit olla minuun yhteydessä myös tältä osa-alueelta. 

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Salo, Fysios Salo Turuntie

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika