Amanda Nordqvist

Fysioterapeutti

Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Teen kasvuikäisten, työikäisten ja ikääntyvien tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa. Hoidan myös neurologisia asiakkaita ja toteutan allasterapiaa sekä kotikäyntejä. Työskentelen kolmessa eri toimipisteessä; Fysios Salo Turuntiellä, Fysios Turku Apexissa ja Fysios Turku Skanssissa.

Erityisosaamistani ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelin ongelmat mm. niska-hartiaseutu, olkapää ja alaraajojen ongelmat. Neurologian puolelta minulla on kokemusta selkäydinvammoista, hemiplegiasta ja liikuntavammoista. Teen fysioterapiaa sekä operoitujen (tekonivelet) että konservatiivisesti hoidettujen asiakkaiden parissa.

Erityismenetelmiäni ovat faskiakäsittely ja erilaiset kinesioteippaukset. Käyn lisäkoulutuksia säännöllisesti, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman hyvää ja näyttöön perustuvaa fysioterapiaa.

Yhdessä luomme tavoitteet ja niihin sopivat vaihtoehdot. Jos kaipaat kuntosaliharjoittelua tai ryhdin ohjausta varten apua, voit olla yhteydessä minuun myös tältä osa-alueelta.

Olen harrastanut 10 vuotta tanssia ja nykyään vapaa-aikani kuluu Crossfitin parissa.

Tervetuloa fysioterapiaan!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat