Amanda Nordqvist

Fysioterapeutti

Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus

Työskentelen neurologisten sekä tuki- ja liikuntaelin ongelmaisten asiakkaiden kanssa. Vastaanottotyön lisäksi toteutan yksilöallasterapiaa ja kotikäyntejä. Teen fysioterapiaa Fysios Salo Turuntiellä sekä Fysios Turku Apexissa.

Erityisosaamistani koulutuksien ja työkokemuksen kautta ovat erilaiset neurologiset ongelmat mm. selkäydinvammat, hemiplegia ja liikuntavammat. Tuki- ja liikuntaelin ongelmista erityisosaamistani ovat niska-hartiaseudun, olkanivelen ja alaraajojen ongelmat sekä kuntoutus tekonivelleikkauksen jälkeen. Teen myös faskiakäsittelyä ja kinesioteippausta. Käyn lisäkoulutuksia säännöllisesti, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman hyvää ja näyttöön perustuvaa fysioterapiaa.

Yhdessä luomme tavoitteet ja niihin sopivat vaihtoehdot. Jos kaipaat kuntosaliharjoittelua varten ohjausta, voit olla minuun yhteydessä myös tältä osa-alueelta.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat