Ann-Kristine Högnäs

Psykoterapeutti

Etäterapia Kela yksilöpsykoterapia Psykoterapia

KOULUTUS
Koulutustaustaltani olen sosionomi AMK suuntauksena mielenterveys- kriisi ja päihdetyö, sekä erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Minulla on vuosien työkokemus mielenterveys- ja päihdekuntoutusalalta niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Työurani aikana olen hankkinut useita täydennys- ja lisäkoulutuksia, joita myös työssäni hyödynnän.

KELA-PÄTEVYYS
Kelan yksilökuntoutuspsykoterapia, 16-65v, aikuiset, nuoret.

Millainen terapeutti olen:
Terapeuttina olen empaattinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Elämänkatsomukseni on positiivinen ja elämän tuodessa haasteita, käännän ne vahvuuksiksi ja voimavaroiksi. Vastaanotoilla kartoitetaan asiakkaan tavoitteita ja toiveita tulevaisuudesta ja etsitään keinoja niiden toteuttamiseksi, rakennetaan ratkaisuja, etsitään voimavaroja ja vahvuuksia, sekä opitaan tunnistamaan tunteiden, ajatusten ja toiminnan välisiä yhteyksiä.

Tarjoan apua mm. masennukseen, ahdistuneisuushäiriöön, riippuvuuksiin, vihan hallintaan, henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen, vaikeaan elämäntilanteeseen, pakkoajatuksiin ja toimintoihin sekä sosiaalisten tilanteiden pelkoon.

Mahdollisuus myös Neurosonic- hoitoon sekä viiden pisteen korva-akupunktiohoitoon osana terapiaa.

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Psykoterapia Malmi

Seuraavat vapaat ajat