Anna-Maria Tuominen

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti

Allasterapia Etäterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Tukisukat ja -hihat

Toimin fysio- ja lymfaterapeuttina sekä Seinäjoella että Ilmajoella. Minulla on kokemusta erityisesti työikäisten niskahartiaseudun kireyksien, kipujen ja puutumisvaivojen hoidosta sekä selkä- ja olkapääongelmien hoidosta. Olet tervetullut vastaanotolleni minkälaisen tuki- ja liikuntaelinvaivan kanssa tahansa. Käytän työssäni erilaisia manuaalisen terapian keinoja, mm. hierontaa, rangan ja nivelten mobilisointeja sekä ohjaan yksilöllisiä harjoitteita. Lymfaterapiassa pääpaino on turvotuksen hoidossa. Lisäksi lymfaterapiassa mutta myös fysioterapian puolella arpien kireyttä lievittävä hoito on tärkeää. Lisäksi olen kouluttautunut neurologiseen fysioterapiaan ja teen sen puitteissa kotikäyntejä sekä allasterapiaa.

Pyrin hoidossani huomioimaan sinun kokonaistilanteesi ja käytössä olevat voimavarasi. Mietitään yhdessä sinun kanssasi keinoja ja toimintatapoja vaivojen helpottamiseksi ja niiden uusiutumisen ehkäisemiseksi. Sinun hyvinvointisi on aidosti minulle tärkeä asia.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat