Anna-Maria Virtanen

Psykoterapeutti

Etäterapia Kela yksilöpsykoterapia Psykoterapia

Olen erityistason kriisi- ja traumapsykoterapeutti, vaativan erityistason traumapsykoterapeutti ja sairaanhoitaja (psykiatrinen hoitotyö). Minulla on EMDR-menetelmän ja sensomotorisen psykoterapian 1 ja 2 tasojen koulutukset ja olen myös saanut koulutusta EFT-menetelmän käyttöön. Terapia antaa sinulle mahdollisuuden kanssani tutustua itseesi. Edellä mainittuja menetelmiä hyödyntäen voimme halutessasi tutkailla ajatusten ja tunnetilojen yhteyttä kehoon.

Ainutlaatuisen elämänhistoriamme myönteiset suhteet ja kivuliaat kokemukset ovat meissä läsnä -tässä ja nyt. Tuskalliset kokemukset ja järkytykset voivat ilmoittaa itsestään erilaisin ns. oirein. Terapiamatkan myötä kivuliaiden kokemusten on mahdollista asettua osaksi elämäntarinaa; yhteyden, ymmärryksen ja myötätunnon lisääntyessä.

Tutustumis- ja arviokäynnillä voimme tutustua tilanteeseesi ja miettiä olisiko minä siihen sopiva terapeutti. Minulla on Kela-pätevyys ja työskentelen täysi-ikäisten kanssa. Mahdollisia vapaita aikoja voi tiedustella tekstiviestitse no: 050 5359 325.

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Psykoterapia Malmi

Seuraavat vapaat ajat