Annakaisa Hinkkanen

Annakaisa Hinkkanen

Fysioterapeutti

Etäterapia Hieronta Lantiopohjan fysioterapia Äitiysfysioterapia

Olen naisten terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan ja käynyt kymmeniä naisten terveyteen suuntautuvia erikoistumiskoulutuksia. Olen hoitanut ja valmentanut tähän saakka tuhansia naisia.

Sydämen asiani on mahdollistaa jokaiselle naiselle hyvinvoiva ja mahdollisimman kivuton raskausaika sekä tukea äitejä synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Teen myös äitiysliikunnan ohjausta ja valmennan naisia muokkaamaan harjoittelua raskausaikana sekä palaamaan raskaamman harjoittelun pariin synnytyksien ja lantionpohjan toimintahäiriöiden jälkeen.

Raskaus tai synnytys eivät ole edellytyksiä saapua vastaanotolleni, vaan hoidan kaikkia lantionpohjan ja keskivartalon haasteiden kanssa painivia naisia.

Vastaanotollani hoidan mm: Raskausajan vaivat, Raskaushieronta, Synnytyksen jälkeinen palautuminen (fysioterapeuttinen jälkitarkastus), Vatsalihasten erkauma, Lantionpohjan toimintahäiriöt, Lantionpohjan laskeumat, Lantionpohjan kiputilat, Virtsan- ja ulosteen karkailu, Äitiysliikunnan ohjaus / synnytyksen jälkeinen raskaamman liikunnan pariin paluu. Teen myös lasten sekä miesten lantionpohjan fysioterapiaa. Näissä tapauksissa toivoisin yhteydenottoa ennen ajanvarausta joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Teen myös lasten sekä miesten lantionpohjan fysioterapiaa. Näissä tapauksissa toivoisin yhteydenottoa ennen ajanvarausta joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Lisää tietoa minusta ja toiminnastani löydät: www.fysioannakaisa.com 

Instagram: @fysioannakaisa 

Facebook: Fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Jyväskylä, Fysios Jyväskylä Keskusta

Seuraavat vapaat ajat