Anne Alho

Fysioterapeutti, kuntohoitaja, NDT-terapeutti, Baby Bobath-terapeutti

Akupunktio Allasterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus LPG-terapia Lasten fysioterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Vauvaterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1981. Lisäkoulutukseltani olen NDT/Bobath-terapeutti ja vauvaterapeutti. Lisäkoulutusta olen hankkinut vuosien varrella vahvistamaan osaamisalueitani. 

Olen onnekas kun saan työskennellä vauvojen, lasten ja nuorten parissa. Pidän tärkeänä perhekeskeistä kuntoutusta asiakkaan arkiympäristössä, esim. lapsen kotona ja päiväkodissa. Työssäni korostuu moniammatillinen yhteistyö. Yhteistyö asiakkaan lähipiirissä toimivien henkilöiden kanssa on myös ensiarvoisen tärkeää kuntoutustavoitteiden mahdollistamiseksi. Paras palaute työssäni on, kun näen asiakkaan ylittävän itsensä, rohkeuden ja onnistumisen riemun hänen liikkuessaan itselleen ominaisella liikkumistavalla. Joka päivä on mukana lähteä töihin tekemään arvokasta terapiatyötä ja kohtaamaan reippaita kuntoutettavia. Vapaa-aikani kuluu myös liikunnan merkeissä ulkoillen, kuntosalilla käyden ja lentopalloa pelaten.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Oulu, Fysios Oulu Kontinkangas

Seuraavat vapaat ajat