Annemari Ylitalo

Annemari Ylitalo

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Lymfaterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat

Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2004. Työni painopiste on tuki- ja liikuntaelinperäisten kiputilojen / oireiden hoitamisessa, kuten erilaiset niska-hartiaseudun oireet, huimaus, ylä- ja alaraajojen ongelmat, sekä selän kiputilat. Kiputilat/oireet ovat alkaneet äkillisesti tai pidemmällä aikavälillä. 

Lisäksi olen valmistunut lymfaterapeutiksi vuonna 2009, joten erilaisten turvotusten hoitaminen kuuluu osaamiseeni. Käytän lymfaterapiaa paljon yhdistettynä fysioterapiaan, mutta myös yksinään. 

Leikkausta edeltävä ja sen jälkeinen (pre- ja postoperatiivinen) kuntoutus, traumakuntoutus, tekonivelkuntoutus sekä vauvahieronta (koliikkivaivat) kuuluvat osaamiseeni. 

Asiakkaan kohtaaminen yksilönä on vahvuuteni ja mielestäni ensiarvoisen tärkeää yhteisen sävelen löytämiseksi. Minua kiehtoo päästä haastamaan itseäni pyrkiessäni selvittämään erilaisten vaivojen syyt ja oireiden alkuperä. Oireiden helpottaminen/poistaminen, sekä oireiden uusiutumisen ehkäisy on työssäni parasta. 

Lääkinnälliset tukisukka palvelut vain ajanvarauksella.

Kielitaito

Englanti

Seuraavat vapaat ajat