Anni Arola

Fysioterapeutti, Fysioterapeutti Bobath

Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2009 Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulusta ja siitä asti olen tehnyt fysioterapeutin töitä. Vahvuuteni on neurologinen ja vaikeavammaisten fysioterapia ja kuntoutus, johon olen erikoistunut. Pidän jatkuvaa kouluttautumista ja ajan hermolla pysymistä tärkeänä roolina ammatissamme. 

Töitä olen tehnyt kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa ja tämä eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen päivittäin tuo mielekkyyttä työntekoon. Yhdessä kuntoutujan tai kuntoutujan lähiomaisten kanssa laadimme yksilölliset tavoitteet, jota kohti alamme yhdessä työskennellä. Fyysisen toimintakyvyn lisäksi kuntoutujaan vaikuttavat aina myös sosiaalinen ja psyykkinen toimintakyky, jonka otan huomioon tavoitteita laadittaessa ja fysioterapian toteutuksessa. 

Lyhyempiä koulutuskokonaisuuksia olen suorittanut tuki- ja liikuntaelinoireista ja osaamiseeni kuuluu akupunktiohoidot, sähkö- ja ultraäänihoidot, shockwave- ja LPG-hoidot sekä erilaiset manuaaliset- ja fasciakäsittelyt. 

Vapaa-ajalla talvisin suuntaan rinteisiin lumilautailemaan ja lomamatkoilla etelän lämmössä suosikki aktiviteetti on laitesukellus.

Kielitaito

Suomi

Työskentelee toimipisteessä

Oulu, Fysios Oulu Kontinkangas

Seuraavat vapaat ajat