Anni Pitkänen

Fysioterapeutti

Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Otan vastaan tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä asiakkaita, neurologisia asiakkaita ja ikääntyneitä. Fysioterapiaprosessi alkaa aluksi tarkalla tutkimisella, oireiden kartoituksella sekä yhdessä asiakkaan kanssa mietimme terapian tavoitteen. Terapiavälineinä käytän terapeuttista harjoittelua, manuaalisia tekniikoita, kinesioteippausta ja LPG-terapiaa. Lisäksi teen allasterapiaa ja kuntosaliohjelmia. Terapeuttisen harjoittelun koen todella tärkeäksi osaksi fysioterapiaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Olen kiinnostunut erityisesti alaraajaongelmista, niska-hartiaseudun fysioterapiasta ja selän kiputiloista.

Fysioterapeuttina olen kannustava, kuuntelen asiakasta ja suunnittelen harjoitteet ja hoidon asiakkaan tarpeen mukaan. Lisäkoulutuksen ja kouluttautumisen koen hyvin tärkeäksi osaksi fysioterapeutin ammattia. Lisäksi pyrin pysymään ajan tasalla alan uusimmista tutkimustuloksista.

Harrastan kuntonyrkkeilyä, koiran kanssa ulkoilua, ratsastusta ja uusien asioiden kokeilua.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat