Anniina Meriläinen

Anniina Meriläinen

Fysioterapeutti

Askeltutkimus Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2017 ja työskennellyt aiemmin myös valmennuspuolella. Erityisesti fysioterapiassa minua kiinnostaa purentaelimistön, alaraajan, selän ja niskan sekä yläraajan ongelmat ja fysioterapia. Teen myös yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia sekä kinesioteippausta.

Valitsen hoitomuodon aina asiakkaan oireen mukaan ja hyödynnän työssäni aktiivista kuntoutusta sekä manuaalisia keinoja. Teen myös yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia sekä kinesioteippausta. Työskentelen mielelläni nuorten, työikäisten sekä ikääntyneiden parissa. Minulla on kokemusta monista eri urheilulajeista ja itse harrastan boulderointia, ratsastusta sekä voimaharjoittelua. Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian lisäksi teen neurologista kuntoutusta ja olen Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutti.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat