Arja Mäkelä

Fysioterapeutti MDT

Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen Arja Mäkelä ja toimin fysioterapeuttina Fysioksessa. Olen hoitanut asiakkaita yli 30 vuoden ajan. Koulutan itseäni jatkuvasti, jotta pystyisin auttamaan asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.

Onnistunut fysioterapia on aina yhteistyötä minun ja asiakkaan välillä. Jokainen asiakas on yksilö ja pyrin löytämään oikeat keinot juuri sinun ongelmien ratkaisemiseksi.

Erityisosaamiseni kohdentuu tuki- ja liikuntaelinperäisten ongelmien hoitoon. Lisäkoulutuksena on MDT-tutkinto, akupunktio, Kinetic Control sekä lukuisat muut koulutukset, jotka täydentävät ammattitaitoani. Näiden avulla pystyn diagnostisoimaan ja hoitamaan ongelmiasi. Esim. iskias (välilevyperäiset), säteilyoireet, huimaukset, päänsäryt, migreeni, niska- ja selkäongelmat, purentaongelmat, lonkka-, polvi-, nilkka-, olkapää-, kyynärpää-, ranne- ja sormien ongelmat.

Teen myös hierontoja, fasciakäsittelyjä, kinesioteippauksia sekä erilaisia sähköhoitoja ym. Minulta saat myös kirjalliset hoito-ohjeet. Minulla on myös pitkä kokemus MS-potilaiden, Parkinsonin, reuman, lastenreuman, fibromyalgian, lihastautien ja aivovammapotilaiden hoidosta. Hoidan kaikenikäisiä - ihan lapsista vanhuksiin. Ohjaan myös jumpparyhmiä ja teen kotikäyntejä.

Nuorena harrastin yleisurheilua ja voimistelua kilpatasolla. Nykyään harrastuksiin kuuluu kuntosali, golf ja ulkoilu koirien kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Vaasa, Fysios Raastuvankatu

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika