Barbro Veijola

Barbro Veijola

Fysioterapeutti OMT

Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus OMT Purentavaivan hoito Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Erikoisosaamisalueenani ovat nivelperäiset ongelmat ja lisäksi tapaturmien jälkeinen tarkka manuaalinen tutkiminen, analysointi, hoito ja jatkokuntoutus. Eniten minulle ohjautuu olkapää-, kaularanka-, rintaranka-, lanneranka-, kyynärpää- ja rannevamma-asiakkaita.


Lähellä sydäntäni on lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa esiintulevat lihasepätasapainon ongelmat, niiden korjaaminen ja oikeiden liikemallien ohjaaminen. Osaamisaluettani ovat myös työperäiset yli- ja alirasitustilat, niiden ennaltaehkäisy ja asiakkaan kokonaisvaltainen motivointi itsensä kuntouttamiseen.


Työmenetelminä käytän:


Nivelten mobilisaatio ja manipulaatio, hermokudosmobilisaatio, faskiakäsittely, teippaus, asentohuimauksen hoito, kraniosakraalitetapia, akupunktio kivunhoitona ja vieroitusoireiden lievityksenä, spesifit yksilölliset omaharjoitteet.


"Yhteistyö on tärkeää."

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti
Saksa

Seuraavat vapaat ajat