Elina Rintamäki

Elina Rintamäki

Fysioterapeutti

Faskia-käsittely Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2013. Työkokemusta on kertynyt monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta, kuten niska- ja hartiaseudun-, selän- ja nivelten kiputiloista ja nivelrikosta. Lisäksi kokemusta on traumaperäisestä fysioterapiasta, ikääntyneiden kuntoutuksesta, tekonivel- ja sydänkuntoutuksesta sekä pre- ja postoperatiivisesta fysioterapiasta ja huimauksen hoidosta. Asiakaskunta on koostunut pääosin työikäisistä, ikäihmisistä sekä veteraanikuntoutujista.

Lisäkoulutuksia olen käynyt faskiakäsittelystä, ala- ja yläraajojen fysioterapiasta, kinesioteippauksesta sekä ikääntyneiden kuntoutuksesta (Mummopassi-koulutus). Lisäksi olen valmentanut voimistelua ja ohjannut liikuntaryhmiä. Omiin aktiivisiin harrastuksiin kuuluu kuntosaliharjoittelu, aikuistelinevoimistelu sekä lenkkeily. Myös lumilajit sekä crossfit ovat tulleet tutuiksi. Aktiivisena liikkuja nämä harrastukset ovat tukeneet työtäni myös fysioterapeuttina.

Hoidossa huomioin aina kokonaisuuden ja asiakaslähtöisyyden, toteuttaen hoitoa perusteellisesta tutkimisesta pehmytkudoskäsittelyyn ja aktiivisiin liikeharjoitteisiin. Keskustelen ja neuvon myös mielelläni liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Kuuntelemisen taitoa ja läsnäoloa pidän tärkeänä, mikä nykypäivän kiireessä meiltä helposti unohtuu.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat