person

Elina Rintamäki

Fysioterapeutti

Faskia-käsittely Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen vuonna 2013 Seinäjoen ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Työkokemukseni yksityisen- ja julkisen puolen fysioterapiasta tukevat mukavasti toinen toistaan. Eniten työkokemusta on kertynyt monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta sekä pre- ja postoperatiivisesta fysioterapiasta, tekonivelten ja sydänkuntoutuksen osalta. Pääosin olen työskennellyt työikäisten ja ikäihmisten parissa. 

Parhaillaan opiskelen sosiaali- ja terveysalan johtamista (YAMK). Lisäkoulutuksia olen käynyt faskiakäsittelystä, ala- ja yläraajoista sekä kinesioteippauksesta. Lisäksi olen työskennellyt useampana vuotena voimistelun parissa sekä harraste- että kilpavalmentajana. Omiin harrastuksiin kuuluu vaihtelevasti crossfit, kuntosaliharjoittelu, lenkkeily ja lumilautailu. Myös nämä harrastukset ovat tukeneet työtäni fysioterapeuttina. 

Hoidossa huomioin aina kokonaisuuden, asiakaslähtöisyyden ja tavoitteet, toteuttaen hoitoa pehmytkudoskäsittelystä aktiivisiin liikeharjoitteisiin. Kuuntelemisen taitoa ja läsnäoloa pidän tärkeänä, mikä nykypäivän kiireessä meiltä helposti unohtuu.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteissä

Espoo, Fysios Tapiola
Tampere, Fysios Tullintori

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika