Elina Rintamäki

Elina Rintamäki

Fysioterapeutti

Faskia-käsittely Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (YAMK). Pääosin työskentelen työikäisten ja ikäihmisten parissa. Hoidossani huomioin aina kokonaisuuden ja asiakaslähtöisyyden, toteuttaen hoitoa perusteellisesta tutkimisesta mm. pehmytkudoskäsittelyyn, terapeuttisiin sekä aktiivisiin harjoitteisiin. Lisäksi keskustelen myös mielelläni hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvissä asioissa. Osaamista minulta löytyy monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinongelmista. Lisäksi teen neurologista kuntoutusta ja allasterapiaa. Tällä hetkellä opiskelen Biopsykososiaalista työotetta (BPS), mikä tukee monipuolisemmin ihmisten kokonaisvaltaisempaa kohtaamista. Työssäni pidän tärkeänä kuuntelemisen taitoa ja läsnäoloa.

Olen aktiivinen liikkuja ja omiin harrastuksiini kuuluu mm. kuntosaliharjoittelu, pilates ja lenkkeily. Lisäksi olen valmentanut voimistelua sekä ohjannut erilaisia ryhmiä. Nämä harrastukset ovat tukeneet työtäni myös fysioterapeuttina.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat