Ella Kulha

Fysioterapeutti AMK, Maitland Concept/manipulatiivinen ft.- erikoistuva

Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus LPG-terapia Maitland Traumakuntoutus

Olen työskennellyt vuodesta 2008 tuki- ja liikuntaelin asiakkaiden parissa. Työmme on jatkuvasti kehittyvää, joten lisäkouluttautuminen on kulkenut olennaisena osana ammatillisen kehittymisen matkaa. Jatkokoulutus tarjoaa hyvät eväät kaikkien kehon osa-alueiden kuntoutukseen. Valtaosin olen työskennellyt erilaisten selkä- , niska- ja olkapääkipujen parissa. Viime vuosina mielenkiintoni on herännyt myös alaraajaperäisiin, kuten jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan toimintahäiriöihin.

Asiakkaani koostuvat kaiken ikäisistä kuntoutujista. Asiakkaan kokema oire, joka haittaa toimintakykyä, on fysioterapiassa kaiken toiminnan kohteena. Ongelma voi ilmetä lajin tai harrastuksen parissa, työelämässä, arjessa tai levossa. Sinulla ei tarvitse olla kudosvauriota tai vammaa fysioterapiaan tullessasi. Kaikki haasteet toimintakyvyssä ansaitsee tulla tutkituksi ja hoidetuksi.

Jokainen ihminen on erilainen, joten mitään valmiita malleja kuntoutukseen ei ole. Tarkan haastattelun ja tutkimisen avulla pyrimme yhdessä selvittämään oirettasi ruokkivan mekanismin, jonka jälkeen yksilöllisen kuntoussuunnitelman teko on mahdollista rakentaa. Erikoistun Maitland- konseptiin, joka on ortopedisen manuaalisen fysioterapian jatkokoulutus. Nivel mobilisaation ja manipulaation lisäksi lisäksi menetelmiini kuuluu akupunktio, LPG- laitehoito, kinesioteippaus, fasciakäsittelyt sekä tietysti kuntoutusta tukeva liikeohjaus. Tervetuloa fysioterapiaan!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Tapiola

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika