Ella Kulha

Fysioterapeutti AMK, Maitland Concept/manipulatiivinen ft.- erikoistuva

Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus LPG-terapia Maitland Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen työskennellyt vuodesta 2008 tuki- ja liikuntaelin asiakkaiden parissa. Fysioterapia alana on jatkuvasti kehittyvää, joten lisäkouluttautuminen on kulkenut olennaisena osana ammatillisen kehittymisen matkaa. Jatkokoulutus tarjoaa hyvät eväät kaikkien kehon osa-alueiden kuntoutukseen. Olkapään kiputilojen tutkimisesta ja kuntoutuksesta on vuosien saatossa herännyt suurin ammatillinen mielenkiinto ja myös laajin kokemus. Olkapää muodostaa toiminnallisen kokonaisuuden yhdessä yläraajan, niskan ja ylävartalon kanssa. Olkapään laaja ymmärrys edellyttää tämän koko toiminnallisen kokonaisuuden hallitsemista. Myös alaselän ja lantion kiputilat ovat tyypillisiä työssäni vastaan tulevia toimintakykyä rajoittavia ongelmia.


Asiakkaani koostuvat kaiken ikäisistä kuntoutujista. Asiakkaan kokema oire, joka haittaa toimintakykyä, on fysioterapiassa kaiken toiminnan kohteena. Ongelma voi ilmetä lajin tai harrastuksen parissa, työelämässä, arjessa tai levossa. Sinulla ei tarvitse olla kudosvauriota tai vammaa fysioterapiaan tullessasi. Kaikki haasteet toimintakyvyssä ansaitsee tulla tutkituksi ja hoidetuksi.


Jokainen ihminen on erilainen, joten mitään valmiita malleja kuntoutukseen ei ole. Tarkan haastattelun ja tutkimisen avulla pyrimme yhdessä selvittämään oirettasi ruokkivan mekanismin, jonka jälkeen yksilöllisen kuntoussuunnitelman teko on mahdollista rakentaa. Olen viimeistä vaille valmis Maitland manipulatiivinen fysioterapeutti. Koulutus on laaja (v.2016 - 2021) ortopedisen manuaalisen fysioterapian jatkokoulutus. Nivel mobilisaation ja manipulaation lisäksi lisäksi menetelmiini kuuluu akupunktio, LPG- laitehoito, kinesioteippaus, fasciakäsittelyt sekä tietysti kuntoutusta tukeva liikeohjaus. Tervetuloa fysioterapiaan!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Espoo Tapiola Spektri

Seuraavat vapaat ajat