Erja Ämmänpää

Erja Ämmänpää

Fysioterapeutti AMK

ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Äitiysfysioterapia

Kuntoutan kokonaisvaltaisesti kohti parempaa toimintakykyä asiakkainani erityisesti työikäiset, ikääntyvät ja ryhmät. Minulla on usean vuoden kokemus yleisimpien tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksesta sekä ikääntyvien kotikuntoutuksesta, työssäni korostan aktiivisen harjoittelun roolia mutta hyödynnän myös erilaisia manuaalisia tekniikoita tarpeen mukaan. Myös kinesioteippaus, faskiakäsittelyt, huimauksen hoito ja purentaelinten fysioterapia.

Erityisosaamisena äitiysfysioterapia; lantionpohjan- ja vatsalihasten erkauman kuntoutuksessa käytän emg-laitetta sekä yksilöllisiä, huolellisen tutkimisen perusteella valittuja harjoitteita.

Personal trainerin koulutus (PhysioTrainer FIHF 2020) antaa lisätyökaluja valmentaa sinua kohti omia tavoitteitasi, oli se sitten kivuttomampi arki, painonpudotus tai parempi suorituskyky. Yksilöllisten, helposti noudatettavissa olevien ruoka- ja liikuntasuunnitelmien sekä kannustavan ja motivoivan valmentamisen avulla saavutat pysyvämpiä tuloksia ja löydät hyvät valinnat osaksi elämääsi.

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika