Eveliina Rauhansalo

Eveliina Rauhansalo

Fysioterapeutti

Allasterapia Askeltutkimus Harjoitteluterapia Kipufysioterapia Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Kukaan ei halua kokea kipua, eikä tinkiä liikuntakyvystään. Siksi minulle on tärkeää löytää toimivimmat menetelmät täysipainoista liikkumista ja hyvinvointia haittaavien tekijöiden selättämiseksi.

Diagnoosilla ei ole väliä - olen kiinnostunut siitä, mitä tavoittelet ja kuinka voisin sinua auttaa.

Erikoisosaamiseeni kuuluvat vammojen ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, alaraaja-ja selkävaivat sekä pitkittyneet kiputilat (CFT). Erityisen kiinnostunut olen polvivammoista. Teen myös neurologista fysioterapiaa (Bobath-lähestymistapa) esimerkiksi onnettomuuden jälkeisten selkäydin- ja aivovammojen jälkeen.

Urheilijana ja urheiluvammoista itsekin kärsineenä, ymmärrän hyvin urheilun vaatimukset ja kuntoutumisen haasteet. Työskentelenkin mielelläni eri-ikäisten ja tasoisten liikkujien, urheilijoiden ja paraurheilijoiden kanssa, hyödyntäen fysioterapiassa laajaa valmentajakokemustani.

Fysioterapiassani korostuvat aktiiviset menetelmät. Tarvittaessa terapiaan voidaan yhdistää huolellisesti valittuja manuaalisia käsittelyjä, jotka tukevat harjoittelua ja kuntoutumista.

Tervetuloa toiminnalliseen fysioterapiaan!

HUOM. Olen opintovapaalla kesään 2021. Aikoja voit tiedustella sähköpostitse eveliina.rauhansalo(at)fysios.fi.

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika