Eveliina Rauhansalo

Eveliina Rauhansalo

Fysioterapeutti

Allasterapia Askeltutkimus Harjoitteluterapia Kipufysioterapia Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen monipuolisesti eri ikäisten tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, neurologiseen kuntoutukseen sekä valmentamiseen (PT, kuntosalivalmennus, psyykkinen valmennus ja kamppailulajit) kouluttautunut fysioterapeutti.

Vahvuuteeni kuuluvat vammojen ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, alaraaja-, olkapää- ja selkävaivat sekä pitkittyneet kiputilat. Erityisen kiinnostunut olen polvivammoista. Vastaanottotyön ohella teen fysioterapian pro gradu-tutkielmaa naisurheilijoiden eturistisiteen korjausleikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta.

Teen myös paraurheilijoiden fysiikkavalmennusta ja neurologista fysioterapiaa (Bobath-lähestymistapa) esimerkiksi onnettomuuden jälkeisten selkäydin- ja aivovammojen jälkeen sekä Parkinsonin taudin oireiden alkaessa. Lopulta diagnoosilla ei ole väliä - olen kiinnostunut siitä, mikä on sinulle tärkeää ja kuinka voisin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Fysioterapiassani korostuu valmennuksellinen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiva ote, jossa tavoitteesi tulevat kuulluksi. Vien mielelläni terapiatilanteen vastaanotolta urheilukentälle, altaaseen tai kuntosalille ja tuen terveyskäyttäytymisen muutoksissa. Aktiivisen harjoittelun tukena hyödynnän tar-vittaessa erilaisia manuaalisia tekniikoita.

Jatkuva opiskeleminen ja täydennyskouluttautuminen takaavat sen, että olen asioista selvää ottava ja ajankohtaisesta tutkimustiedosta kiinnostunut ammattilainen. Lupaankin tehdä kaikkeni sen eteen, että voit jatkossakin tehdä sinulle tärkeitä asioita, liikkua kivuttomasti ja entistäkin laadukkaammin.

HUOM. Olen pääosin opintovapaalla Muuramen toimipisteestä 31.12.2021. Voit tiedustella mahdollisia vapaita aikoja Jyväskylään tai Muurameen sähköpostitse eveliina.rauhansalo(at)fysios.fi.

Työskentelee toimipisteessä

Muurame, Fysios Muurame

Seuraavat vapaat ajat