Eveliina Rauhansalo

Eveliina Rauhansalo

Fysioterapeutti

Allasterapia Harjoitteluterapia KELA-kuntoutus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

- Olen opintovapaalla kevääseen 2021. Teen vastaanottoa satunnaisesti. Voit olla yhteydessä sähköpostitse eveliina.rauhansalo(at)fysios.fi. -

Olen ihmiskehon ja mielen toimintaan uteliaisuudella suhtautuva fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Loputtoman tiedonnälkäisenä kouluttaudun jatkuvasti ja tällä hetkellä opiskelen fysioterapian maisterin tutkintoa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa.

Tarjoan kokonaisvaltaista ja yksilöllistä kuntoutusta valmennuksellisella, modernilla otteella. Minulle on tärkeää auttaa asiakkaitani ymmärtämään paremmin kehon toimintaa ja oireilua. Siksi haluan löytää toimivimmat menetelmät ja ratkaisut toimintakykyä sekä täysipainoista liikkumista haittaavien tekijöiden selättämiseksi.

Olen kouluttautunut kliiniseen ortopediseen lääketieteeseen (OMI) aikuisten neurologiseen kuntoutukseen (Bobath) sekä kognitiiviseen fuktionaaliseen terapiaan (CFT). Lisäksi olen suorittanut lukuisia eri pituisia koulutuksia mm. alaraajoihin, selkärankaan ja urheilufysioterapiaan liittyen. Olen myös koulutettu personal trainer, voimavalmentaja, kuntosalivalmentaja ja psyykkinen valmentaja. (HOT-pohjainen lähestymistapa)

Erikoisosaamiseeni kuuluvat vammojen ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, alaraaja-, olkapää- ja selkäongelmat sekä pitkittyneet kiputilat. Erityisen kiinnostunut olen polven kivuista ja vammoista. Lisäksi teen KELA:n vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, allasterapiaa ja paraurheilijoin fysiikkavalmennusta. Innostunut olen myös urheilijoiden suorituskyvyn kehittämisestä sekä elintapaohjauksesta.

Terapiassani korostuvat aktiivinen harjoittelu ja tutkittuun tietoon perustuvat menetelmät, joihin manuaaliset käsittelyt yhdistyvät tarvittaessa, muodostaen vaikuttavan kokonaisuuden. Tarvittaessa mittaan, valmistan ja toteutan myös lääkinnälliset hoitohihat- ja sukat, tukipohjalliset sekä LPG-terapiaa. Terapian suunnittelu lähtee kuitenkin aina liikkeelle kokonastilanteen hahmottamisesta ja tavoitteen asettelusta. Siksi vastaanotollani usein kysynkin:

Mikä on sinulle tärkeää?

Mikä merkitys kuntoutumisella sinulle on?

Mitä olet valmis tekemään kuntoutumisesi eteen?

Tervetuloa toiminnalliseen fysioterapiaan!

Työskentelee toimipisteessä

Muurame, Fysios Muurame

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika