person

Eveliina Rauhansalo

Fysioterapeutti

Olen suurella innolla fysioterapiaan suhtautuva fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Loputtoman tiedonnälkäisenä kouluttaudun jatkuvasti ja suoritan maisterin tutkintoa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. 

Tarjoan kokonaisvaltaista ja yksilöllistä kuntoutusta valmennuksellisella, modernilla otteella. Minulle on tärkeää auttaa asiakkaitani ymmärtämään paremmin kehon toimintaa ja oireilua. Siksi haluan löytää toimivimmat menetelmät ja ratkaisut toimintakykyä sekä täysipainoista liikkumista haittaavien tekijöiden selättämiseksi. 

Olen kouluttautunut kliiniseen ortopediseen lääketieteeseen (OMI) aikuisten neurologiseen kuntoutukseen (Bobath) sekä kognitiiviseen fuktionaaliseen terapiaan (CFT). Lisäksi olen suorittanut lukuisia eri pituisia koulutuksia mm. alaraajoihin, selkärankaan ja urheilufysioterapiaan liittyen. Olen myös koulutettu personal trainer, voimavalmentaja, kuntosalivalmentaja ja psyykkinen valmentaja (HOT-pohjainen lähestymistapa) 

Erikoisosaamiseeni kuuluu vammojen ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, alaraaja-, olkapää- ja selkäongelmat sekä pitkittyneet kiputilat. Erityisen kiinnostunut olen polven kivuista ja vammoista. Lisäksi teen KELA:n vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, allasterapiaa, urheilijoiden ja paraurheilijoin fysiikkavalmennusta ja elintapaohjausta. Palveluihini kuuluvat myös yksilölliset tukipohjalliset, lääkinnällisten hoitosukkien mittaukset ja LPG-käsittelyt. 

Terapiassani aktiivinen harjoittelu ja tutkittuun tietoon perustuvat, tarpeen mukaan valitut manuaaliset käsittelyt yhdistyvät vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Terapian suunnittelu lähtee kuitenkin aina liikkeelle kokonastilanteen hahmottamisesta ja tavoitteen asettelusta. Siksi vastaanotollani usein kysynkin: 

Mikä on sinulle tärkeää?

Mikä merkitys kuntoutumisella sinulle on?

Mitä olet valmis tekemään kuntoutumisesi eteen?

Tervetuloa toiminnalliseen fysioterapiaan!

Työskentelee toimipisteessä

Muurame, Fysios Muurame

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika