Fanni Vilmi

Fysioterapeutti YAMK

Allasterapia Etäterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus

Sattuma, siinäpä naseva sana kuvaamaan minua tässä ja nyt.

Lapsena päätin, että isona alan hierojaksi. Joten liekö ollut sattuman sanelemaa, että hetken mielijohteesta hain kuvataiteen sijaan opiskelemaan fysioterapiaa, pääsin sisälle ja valmistuin Rovaniemen ammattikorkeakoulusta 2013.Yhdenlaista sattumaa kai sekin, että viimeisen harjoittelujakson myötä päädyin töihin Kemiin, juurruin tänne ja siitä asti olenkin työskennellyt yksityisellä sektorilla.

Se ei ole sattuman sanelemaa, että rakastan mun työtä. Se, että saa olla kaikenlaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa parhaalla mahdollisella osaamallaan tavalla, on ehdottomasti tämän työn suola.

Avoin uteliaisuus, tiedonjano ja auttamisen halu - sekin kai syntymässä sattumalta saatua, on vienyt minua erilaisiin ammatillisiin koulutuksiin, muun muassa LPG-terapia, allasterapia, kinesioteippaus ja pyörätuolitanssin ohjaaja. Oppimisen halu ja vähän isompi opiskelukärpäsen purema sekä sattumalta just sopiva elämäntilanne veivät opiskelemaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Lapin ammattikorkeakoulusta valmistuin vuonna 2018 Terveyden edistämisen koulutusohjelmasta.

Tuurikauppaa ei todellakaan ole se, että minunlaisen rauhallisen ja positiivisen tyypin saattaa vapaa-ajalla löytää pyörälenkiltä, kuntosalilta tai metsästä. Luonto on mulle tärkeä paikka, ei tarvi kauas mennä, niin kummasti keho ja mieli rauhoittuu. Omasta hyvinvoinnista en tingi mistään hinnasta.

Sattumaa tai ei, mutta olispa mukava, jos tulisit mulle fysioterapiaan. Keksitään yhdessä ne keinot, miten saadaan just susta paras versio itsestäsi!

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kemi, Fysios Kemi

Seuraavat vapaat ajat