Hanna Isometsä

Fysioterapeutti, Fysioterapeutti Bobath, Opiskelijavastaava

Akupunktio Allasterapia Harjoitteluterapia Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus LPG-terapia Lasten fysioterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia

Olen vuonna 2003 Turun ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Koko työurani ajan olen toiminut laaja-alaisesti neurologisen kuntoutuksen puolella, lasten sekä aikuisten. Työpäivääni kuuluu tällä hetkellä paljon kotikäyntejä sekä allasterapiaa. Olen käynyt Bobath-koulutuksen, akupunktiokoulutuksen sekä useita lyhyempiä neurologiseen fysioterapiaan liittyviä koulutuksia. Moniammatillinen kuntoutus korostuu asiakastyössäni ja ammattitaitoani olen viimeiksi kehittänyt erityispedagogiikan aineopinnoilla. Teen töitä myös lantionpohjan toimintahäiriöiden parissa. 

Ajattelen ihmistä kokonaisuutena. Jotta ihminen voi fyysisesti hyvin, on myös psyykkinen ja sosiaalinen puoli otettava huomioon kuntoutuksessa. Pidän asiakkaan tasavertaista kohtaamista yhtenä työni tärkeimmistä osa-alueista. Nautin ihmisläheisestä ja eri-ikäisten ihmisten parissa toteutuvasta työstä. 

Olen kolmen pojan äiti. Vapaa-aikani vietän perheen ja liikunnan parissa. Toimin myös ryhmäliikunnanohjaajana. Talvisin minut löytää hiihtoladulta ja kesäisin metsäpoluilta lenkkitossujen tai maastopyörän päältä. Mielenrauhaa haen joogan maailmasta.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Oulu, Fysios Oulu Kontinkangas

Seuraavat vapaat ajat