Hanna Rissanen

Fysioterapeutti

Akupunktio Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus

Olen Hanna ja olen valmistunut fysioterapeutiksi 2010, aikaisemmalta ammatiltani olen lähihoitaja, suuntautumisena vammaistyö.

Jo lähihoitaja opintojen aikana kutsumus kuntouttavaan työhön oli vahva ja suunnittelin jo tällöin jossain vaiheessa jatkavani opintoja kuntoutus alalle.

Olen sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, omaan hyvän empatiakyvyn sekä kuuntelemisen taidon ja osaan rauhoittua asiakkaan kohtaamiseen.

Olen työskennellyt koko työurani yksityissektorilla. Minulla on monipuolisesti kokemusta erilaisista asiakasryhmistä.

Suurin mielenkiintoni kohdistuu neurologiseen kuntoutukseen, mutta olen kouluttautunut monipuolisesti vuosien varrella myös tuki- ja liikuntaelin ongelmien kuntoutukseen. Bobath-koulutuksen olen käynyt vuonna 2012 ja 2018 olen suorittanut neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen, myös lyhyempiä koulutuksia olen käynyt suuntautuen esim. allasterapiaan ja cervikaalisen dystonian kuntoutukseen. Muita isoja opintokokonaisuuksia olen suorittanut akupunktion ja selkärangan manuaalinen tutkiminen ja hoito. Olen käynyt myös useita lyhyempiä tuki- ja liikuntaelin sairauksien koulutuksia.

Pidän työskentelystä erilaisten asiakasryhmien kanssa ja koen että monipuolisella koulutuksella ja suurella mielenkiinnolla työtäni kohtaan pystyn antamaan juuri sinun kuntoutukseen hyviä työkaluja joilla selvitä päivittäisistä toimista ja tukea arjen toimintakykyä.

Työskentelee toimipisteissä

Kemi, Fysios Kemi
Tornio, Fysios Tornio

Seuraavat vapaat ajat