Heidi Leino

Heidi Leino

Fysioterapeutti OMT

Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus OMT Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti OMT. Työkokemusta on ehtinyt kertyä jo 23 v. 

Fysioterapiani punaisena lankana kulkee aina asiakkaan ongelman syyn selvittely eli tutkiminen, johon käytän erikoistumisopinnoissani saatua tietotaitoa. Siten pystyn kohdentamaan hoitotoimenpiteet. Asiakkaan kokonaisvaltainen elämäntilanne on myös huomioitava. 

Menetelminäni käytän erilaisia pehmytkudoskäsittelytekniikoita, nivelten mobilisaatiota ja manipulaatiota, lihasenergiatekniikoita, hermokudoksen mobilisaatiota, teippausta ym. tukitoimenpiteitä sekä vaivaan kohdennettua harjoittelua. 

Hoitokokemusta on kertynyt päänsärystä, huimauksesta, purentaelin,- niska,-hartia,-alaselkä,- olkapää,- lantio,- lonkka- sekä ylä-ja alaraajakipujen hoidosta. Itsekin juoksua ja jalkapalloa harrastaneena kys. lajien vaivat ovat tuttuja. 

Asiakkaani ovat pääsääntöisesti työikäisiä, mutta olen konsultoinut myös lasten tuki- ja liikuntaelinongelmissa. Seniori-ikäiset ovat myös lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni! 

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Turku, Fysios Turku Apex

Seuraavat vapaat ajat