Heidi Saarelma

Fysioterapeutti, PhysioPilates -ohjaaja (Äitiyslomalla)

Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen Suomen pilates yhdistyksen rekisteröimä Pilates –ohjaaja. Minulla on myös PhysioTrainer -tutkinto. Minulla on vahva ja monipuolinen pohja ryhmäliikunnan ohjauksesta. Olen myös PhysioFit ryhmäliikunta-kouluttaja. 

Teen fysioterapeuttina trauma- ja tekonivelkuntoutusta, harjoitteluterapiaa kuntosaliohjauksia (personaltrainer), urheilufysioterapiaa, huimauksen hoitoa ja lisäksi fysioterapiaa myös MS- ja aivohalvauskuntoutujille. Hoidan sekä työikäisiä, urheilijoita, senioireita, nuoria. Erityisosa-alueet minulla on tuki- ja liikuntaelinongelmiin sekä ennaltaehkäisevään terveyden hoitoon esim. niska-hartia-seudun, selän, lantion, ylä- että alaraajojen vaivojen fysioterapiasta. 

Menetelmiäni ovat terapeuttinen harjoittelu, terapeuttinen ohjaus- ja neuvonta, hieronta, faskiakäsittely, urheiluteippaus ja kinesioteippaus.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Tapiola

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika