Heidi Saarelma

Heidi Saarelma

Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, PhysioTrainer

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Erityisosaamisalueeni ovat tuki-ja liikuntaelinongelmat sekä ennaltaehkäisevä terveydenhoito esimerkiksi niska-hartia-seudun, selän, lantion sekä ylä- ja alaraajojen oireiden osalta. Osaamista löytyy myös hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoidosta sekä trauma- ja tekonivelkuntoutuksesta. Työskentelen niin työikäisten, nuorten, senioreiden, urheilijoiden kuin äitien kanssa. Menetelminä hyödynnän fysioterapiassa terapeuttista harjoittelua, ohjausta ja neuvontaa sekä pehmytkudoskäsittelyä ja kinesioteippausta. 

Omaan myös vahvan ja monipuolisen pohjan ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Olen ohjannut muun muassa pilatesta vuodesta 2010 ja olen Suomen Pilates -yhdistyksen rekistöröimä ohjaaja. Lisäksi teen työpaikoille hyvinvointia lisääviä ja innostavia liikuntaohjauskäyntejä. Kuntosaliohjelmat luonnistuvat asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla, sillä olen koulutukseltani physiotrainer eli fysioterapeutti, joka on käynyt personaltrainer-jatkokoulutuksen. Tavoitteenani on tukea asiakasta löytämään aktiivinen elämäntapa omalla yksilöllisellä polullaan.

Kielitaito

Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Lahti, Fysios Lahti Vapaudenkatu

Seuraavat vapaat ajat