Heikki Hartikainen

Fysioterapeutti

Akupunktio Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Mulligan Concept Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Minulle on kertynyt monipuolisesti kokemusta fysioterapian eri osa-alueilta. Työskentelen niin työikäisten, nuorten, senioreiden, kuin urheilijoidenkin parissa. Lisäkoulutukseni ovat painottuneet tuki- ja liikuntaelinten (TULE) fysioterapiaan. Erityisosaamisen ja mielenkiinnon kohteina ovat niska-hartia-seudun, selän, lantion sekä ylä- ja alaraajojen vaivojen hoito ja kuntoutus, sekä ennaltaehkäisevä terveydenhoito.

Terapeuttisen harjoittelun tukena on käytössä muun muassa akupunktio, rangan ja raajanivelten mobilisaatiot, sekä monipuoliset pehmytkudostekniikat ja teippaukset. Teen myös imukuppihierontaa. Opiskelen parhaillaan Kalevalaista jäsenkorjausta.

Toimin fysioterapeuttina myös Lahden Hiihtoseuran, Suomen naisten-, sekä nuorten mäkihyppymaajoukkueiden taustatiimeissä ja Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleihin valmistautuvassa joukkueessa. Erityisesti hiihtolajit ovat lähellä sydäntäni. Haluan kannustaa asiakkaitani nauttimaan kuntoilusta ja liikunnasta, kivuttomasti!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Lahti, Fysios Lahti Vapaudenkatu

Seuraavat vapaat ajat