Heikki Lahti

Heikki Lahti

Fysioterapeutti

Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2011. Asiakaskuntani fysioterapiassa koostuu laajalta sektorilta sekä tuki- ja liikuntaelinongelmaisista että neurologisista kuntoutujista. Fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen suoritin vuoden 2018 aikana.

Erityisellä mielenkiinnolla hoidan purentaelimistön (temporomandibular disorders, TMD) lihas- ja nivelperäisiä toimintahäiriöitä. TMD:n yleisimpiä oireita ovat leukanivelten tai puremalihasten kipu, suun rajoittunut avautuminen ja alaleuan liikehäiriöt. Muita oireita ovat muun muassa päänsärky, kasvo- ja korvakipu.

Kuntoutusmetodinani on kokonaisvaltainen fysioterapia tutkimisen ja manuaalisen terapian sekä harjoitteluterapian avulla. Tarvittaessa hoidossa voin käyttää kraniosakraaliterapiaa ja akupunktiota. (Lääketieteellinen akupunktuurikoulutus fysioterapeuteille mod I-V, 2016-2019, järj: FYSI ry ja Suomen lääkäreiden akupunktioyhdistys ry)

Seuraavat vapaat ajat