Heini Dottin

Fysioterapeutti, urheiluhieroja

Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Autan sinua mielelläni tuki- ja liikuntaelin vaivoissa. Minulla on useiden vuosien kokemus erilaisten niska- ja hartiakipujen, päänsäryn, sekä selkävaivojen hoidoista. Asiakaskunnastani suurin osa koostuu työikäisistä päätetyöskentelijöistä.

Hoidan mielelläni myös akuutteja urheiluvammoja, sekä muita tapaturmia. Urheilijoiden kanssa olen lähes päivittäin tekemisissä. Lihashuollosta minulla on koulutettuna hierojana / urheiluhierojana kokemusta jo toistakymmentä vuotta. Erilaiset teippaukset, kuten kinesioteippaukset onnistuu myös.

Asiakaskuntaani mahtuu myös Kelan neurologisia ja vaikeavammaisia kuntoutettavia asiakkaita. Osan Kelan kuntoutuksesta teen kotikäynteinä ja allas-terapiana.

Fysios mahdollistaa jatkuvaa kouluttautumista ja uusimpana koulutuksena olen käynyt biopsykososiaalisen fysioterapian koulutuksen. Tämä on antanut minulle uusia työkaluja päivittäiseen käyttöön, joilla pystyn helpottamaan asiakkaiden esim. stressistä johtuvia oireita erilaisten mielikuva ja hengitys harjoitteiden avulla.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Vaasa, Fysios Raastuvankatu

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika