Helen Ramula

Fysioterapeutti, Bobath

Akupunktio Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus

Olen tehnyt töitä fysioterapeuttina noin 25 vuotta. Enimmäkseen teen fysioterapiaa neurologisten asiakkaiden kanssa, mutta myös tuki-ja liikuntaelinongelmista kärsivien ihmisten kanssa. Vastaanotolle voi tulla lähetteellä tai ilman. Vastaanottotyön lisäksi teen kotikäyntejä sekä yksilöallasterapiaa Salon uimahallissa.

Erityisosaamiseni ovat erilaiset neurologiset ongelmat (aivoverenkiertohäiriöt, MS, Parkinson, selkäydinvammat, lihastaudit ym.), joihin olen lisäkouluttautunut (esim. Bobath Concept). Geriatrinen- ikäihmisten fysioterapia ja tekonivelten jälkikuntoutus ovat myös erityisalaani. Lisäksi on paljon kokemusta tuki-ja liikuntaelin fysioterapiasta ( selkä, lonkka, polvi, olkanivel ja niska-hartia ongelmat). Pyrin hoitamaan asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Lisäkoulutuksina olen käynyt mm. akupunktio-, kinestetiikka-, Mulligan, hyvänlaatuisen asentohuimauksen-, kinesioteippaus-, fascia- ja neurologisen erikoiskoulutuksen.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Salo, Fysios Salo Turuntie

Seuraavat vapaat ajat