Helen Ramula

Fysioterapeutti, Bobath

Akupunktio Allasterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus

Teen töitä kaikenikäisten neurologisten asiakkaiden sekä tuki-ja liikuntaelinongelmista kärsivien asiakkaiden kanssa. Teen vastaanottotyön lisäksi kotikäynteja ja yksilöallasterapiaa Salon uimahallissa. 

Erityisosaamiseni ovat erilaiset neurologiset ongelmat, joihin olen lisäkouluttautunut (Bobath Concept). Teen myös leikkausta edeltävää ja leikkauksen jälkeistä kuntoutusta, esim. lonkka-ja polviproteesi leikkauksissa. Myös geriatrista fysioterapiaa olen tehnyt paljon ja siihen minulla on vanhusvalmentaja ym. koulutuksia. 

Olen käynyt lisäkoulutuksina mm. akupunktio-, kinestetiikka-, Mulligan-, hyvänlaatuisen asentohuimauksen-, kinesioteippaus- ja fascia koulutuksen. Lisäksi sähköhoidoista monia eri koulutuksia eri asiakasryhmillä. Lisäksi minulla on paljon kokemusta tuki-ja liikuntaelinten fysioterapiasta (selkä-,lonkka-,polvi-, olkanivel-ja niska-hartia ongelmat) sekä yksilöllisestä allasterapiasta. 

Tervetuloa vastaanotolleni !

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Salo, Fysios Salo Turuntie

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika