Ilmo Määttä

Ilmo Määttä

Fysioterapeutti AMK, Kouluttaja, Maitland Concept fysioterapeutti

Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Maitland Purentavaivan hoito Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Fysioterapeutti AMK
Työterveysfysioterapeutti
Maitland® Concept FT/Manipulatiivinen fysioterapeutti
Personal Trainer (Trainer4You) 2014
Suoravastaanottopätevyys

Erikoisosaamisalueena:
Olkapään ja kyynärpään alueen ongelmat
Alaselän ja lantion alueen ongelmat sekä niihin liittyvät hermo-oireet
Polven alueen ongelmat
Nilkan ja jalkaterän ongelmat
Kuntosaliharjoittelussa provosoituvat oireet ja kiputilat
Urheiluperäiset rasitusongelmat, vammat ja ennaltaehkäisy

Fysioterapian keinot: Nivelmobilisointi/manipulointi, akupunktio, kinesioteippaus, lihas- ja lihaskalvokäsittelyt, terapeuttinen harjoittelu sekä yksilöllisesti räätälöidyt harjoitteluohjelmat, joiden tavoitteena voivat olla vammojen ennaltaehkäiseminen, kuntoutus sekä suorituskyvyn optimointi.

Intohimoni on saada asiakkaat takaisin mielekkääseen arkeen ja nauttimaan harrastuksistaan ilman kipuja. Fysioterapiavastaanottotoimintani perustuu viimeisimpään tutkittuun tietoon ja kliinisesti työssäni havaitsemiini toimiviin hoitotekniikoihin sekä harjoitteisiin. Työskentelytapoihini kuuluu asiakkaan tarkka tutkiminen, jonka tavoitteena on selvittää oireilun syy ja sitä aiheuttavat tekijät. Tutkimisen jälkeen luon asiakkaalle juuri hänelle räätälöidyn kuntoutussuunnitelman kipuoireilun ratkaisemiseksi.

Minulla on paljon kokemusta myös eri urheilulajien, kuten tanssin, voimistelun, frisbeegolfin, golfin ja palloilulajien (Jalkapallo, koripallo, salibandy) urheilijoiden fysioterapiasta.

Lupaan, että tulet kuulluksi ja ymmärretyksi vastaanotollani.

Tervetuloa vastaanotolle!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Tampere, Fysios Tampere Hämeenkatu

Seuraavat vapaat ajat