Inkeri Salminen

Inkeri Salminen

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti

Akupunktio Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia LPG-terapia Mulligan Concept Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen työskennellyt 19 vuotta fysioterapeuttina ja kokemusta minulla on eniten niska- ja hartiaseudun, olkapään , yläraajan sekä selkä- ja lonkkavaivojen hoidosta. Lisäksi teen purentaelimistön ja pään kiputiloihin liittyvää fysioterapiaa.

Voin sanoa olevani aidosti kiinnostunut jokaisesta asiakkaastani ja haluan tehdä työtä yhdessä asiakkaan kanssa. Tärkeintä on mielestäni löytää yhteistyössä asiakkaan kanssa ne sopivat keinot joilla parhaiten pääsemme mahdollisimman hyviin tuloksiin kussakin tilanteessa. Käytän fysioterapiassa kivunhoitona akupunktiota, manuaalista terapiaa ja aina kun se vain on mahdollista, myös aktiivista harjoitteluterapiaa. Näillä keinoin tavoitteena on lievittää usein ranka- tai nivelperäisiä sekä pehmytkudoksista johtuvia kipuja ja oireilua. Toivon että asiakkaitteni kohdalla fysioterapia vaikuttaa toimintakykyä lisäävästi myös pidemmällä tähtäimellä ja voin antaa keinoja siihen miten säilyä paremmassa kunnossa jatkossakin.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat