Ismo Palmamäki

Ismo Palmamäki

Fysioterapeutti OMT

Akupunktio Askeltutkimus Dry needling Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus OMT Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Aloitin urani urheiluhierojana kaksikymmentä vuotta sitten, fysioterapeutiksi valmistuin 2005. Tuki - ja liikuntaelimistön erikoistumisopinnot sain maaliin 2011 jolloin, valmistuin OMT fysioterapeutiksi.

Lähes 10 vuoden opinnot ja 20 vuoden työkokemus mahdollistavat monipuolisen työnkuvani moninaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Minun vastaanotoltani saa apua kaikkiin tuki- ja liikuntaelin vaivoihin.

Oma urheilutaustani koostuu yleisurheilusta ja jääkiekosta. Olen aina liikkunut paljon ja nykyään harrastuksiin kuuluu mm. tennis ja golf, kuntosali, lenkkeily ja luonnossa liikkuminen. Koen, että näistä saatu kokemus auttaa minua ymmärtämään hyvin urheilijoita ja heidän tarpeitaan. Olen tehnyt yhteistyötä jo vuosia eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa mm. yleisurheilu, triathlon, jääkiekko, taitoluistelu. Luottamustehtävistä voisin mainita mm. Yleisurheilun EM-kotikisat v. 2012, jossa toimin vastaavana fysioterapeuttina.

Klinikkatyöni lisäksi olen toiminut viimeiset 15 vuotta kouluttajana eri terveydenhuollon alan ammattilaisille (fysioterapeutit, hierojat, osteopaatit).

Käytän työssäni monipuolista ja yksilöllistä lähestymistapaa, jossa hoitosuunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan sen hetkistä tilannetta ja tarpeita. Tavoitteet kuntoutukselle luot sinä ja minä toimin tällä matkalla ohjaajanasi.

Erityisosaamisalueitani ovat:

Kivunhoito mm. akupunktio/Dry Needling
Akuutit ja pitkittyneet niska- ja alkaselkävaivat
Erilaiset olkapää ja polvivaivat
Urheiluvammojen kuntouttaminen, kuntoutuksen oikeanlainen aikataulutus/optimointi ja paluu urheilun pariin Jalkaterän erilaiset vaivat esim. plantaarifaskia, akillesjänne Alaraaja analyysit - yksilölliset tukipohjalliset (SIDAS)

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Helsinki Pasila

Seuraavat vapaat ajat