Jaakko Karasti

Jaakko Karasti

Fysioterapeutti OMT

Akupunktio ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lasten fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 1993 ja OMT-fysioterapeuttina vuodesta 2003.
Eniten kokemusta minulla on työikäisten ihmisten selkä, niska, lonkka, olkapää ja yläraajan vaivojen hoidosta. Kahden lapsen isänä myös lasten ja nuorten haasteet tuki- ja liikuntaelinongelmien ja kiputilojen kanssa ovat minulle tuttuja.

Näiden lisäksi olen hoitanut purenta ja leukanivelten kiputiloja. Oman urheilutaustani johdosta olen myös erittäin kiinnostunut urheilijoiden haasteista ja työskentelen mielelläni sekä yksilö- että joukkuelajien edustajien kanssa. Jatkuva kouluttautuminen takaa sen, että hoitomenetelmäni ja ohjeeni ovat nykyisiin hoitosuosituksiin perustuvia.

Olen perehtynyt ihmisen kokonaisvaltaiseen biopsykososiaaliseen kohtaamiseen ja pidän sujuvaa vuorovaikutusta sekä kuuntelemista äärimmäisen tärkeinä asioina hoitohuoneessani.

Tervetuloa vastaanotolleni! Lähdetään yhdessä selvittämään paras tapa sinun vaivasi kuntouttamiseen.

Koulutus:
Fysioterapeutti OMT
NLP Master Practitioner; terveys- ja terapiasuuntautunut
Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen työotteen koulutus
Akupunktio
Neuraalikudoksen mobilisointi
Harjoitusterapia
McKenzie ABCDE
Liikuntalääketieteen ja valmennuksen erikoistumisopinnot
Kinesioteippaus
Leukanivelen manuaalinen hoito ja kuntoutus
Voice Massage-tyyppinen hieronta

Seuraavat vapaat ajat