Jaakko Marjokorpi

Jaakko Marjokorpi

Fysioterapeutti OMT

Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen tuki-ja liikuntaelinperäisten oireiden tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut fysioterapeutti. Ortopedisen manuaalisen terapian koulutus (OMT) ja yli 20 vuoden työkokemus antavat hyvät valmiudet tutkia ja löytää ratkaisuja oireiden taustalla oleviin syihin. 

Minulla on erityisosaamista selän, niskan ja alaraajojen fysioterapiasta. Teen myös tukipohjallisia (Footbalance Medical ja TOG) ja omaan monialaista kokemusta purenta-, päänsärky- ja huimausoireiden hoidosta. Rasitusvammojen aktiivinen, nousujohteinen ja tuloksellinen kuntoutus on viimeaikaisin innostukseni kohde. Parhaillaan suoritan työterveyshuollon erikoistumisopintoja. 

Vastaanotollani hoitomenetelmät valitaan laajan tilannekartoituksen, asiakkaan tavoitteiden ja voimavarojen pohjalta. Ohjaan tilanteeseen sopivia ja asiakkaan tavoitteita tukevia harjoitteita. Teen manuaalisia käsittelyitä (nivel - ja faskiakäsittelyt) ja tuen asiakasta yksilöllisten kivun hallintakeinojen omaksumisessa. Onnistunut vuorovaikutus, ongelmanratkaisu ja oppiminen tekevät työstäni merkityksellistä. 

Kielitaito

Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kuopio, Fysios Kuopio

Seuraavat vapaat ajat