Janne Hannu

Fysioterapeutti AMK, Alaraajafysioterapiaan erikoistunut, Urheilufysioterapiaan erikoistuva, Koulutettu hieroja

Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Työskentelen vastaanotollani päivittäin erilaisten tuki- ja liikuntaelin haasteiden ja kipujen parissa. Toimin myös FC Hakan edustusjoukkueen fysioterapeuttina. Erikoisosaamisaluettani ovat alaraaja - sekä urheilufysioterapia.

Asiakaskuntaani kuuluvat nuoret, työikäiset sekä seniorit ja heidän haasteensa alaselän ja lantion alueella. Osaamiseen kuuluvat myös polvikivut, nilkan ja jalkaterän problematiikka, erilaiset lihasvammat, haasteet niskan- ja hartiaseudun sekä olkapään alueella. Työskentelen myös paljon nuorten ja eri urheilulajien harrastajien, kuten jalkapalloilijoiden, kanssa ja heidän erilaisten urheiluvammojensa parissa.

Fysioterapiassa hyödynnän lihaskäsittelyjä, erilaisia teippauksia sekä nivelmobilisointia ja manipulointia. Terapeuttinen harjoittelu ja yksilöllisten harjoitusohjelmien suunnittelu ovat iso osa terapiaa. Olen suorittanut Suomen Alaraajafysioterapian järjestämän pitkän alaraajakoulutuksen sekä Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteistyössä järjestämän Urheilufysioterapian. Tämän lisäksi olen käynyt useita pienempiä koulutuskokonaisuuksia tuki- ja liikuntaelin oireiden ja vammojen kuntoutukseen liittyen.

Seuraavat vapaat ajat