Janne Suomi

Janne Suomi

Fysioterapeutti AMK, Urheiluhieroja

Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Fysioterapeutti AMK, Urheilufysioterapiakoulutus käynnissä, Koulutettu urheiluhieroja

Fysioterapeuttina erityisosaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelin vammojen, kipujen tai toimintahäiriöiden kuntoutus, ennaltaehkäisy ja hoito. Erityisosaamiseni on polven, lantionalueen, sekä olkapään, niskan- ja hartiaseudun ongelmat. Minulle on tärkeää luoda hoitotilanteesta mahdollisimman avoin ja rento, parhaan mahdollisen lopputuloksen löytämiseksi.

Asiakastilanteessa pyrin kuuntelemalla ja tarkentavia kysymyksiä esittämällä saamaan mahdollisimman tarkan kuvan siitä mistä oireet voisi johtua. Haastattelun jälkeen käytän tarkoituksenmukaisia ja näyttöön perustuvia tutkimusmenetelmiä oireen aiheuttajan selvittämiseksi. Haastattelun ja tutkimusten perusteella pyrin yhdessä asiakkaan kanssa luomaan yksilöllisesti sopivan hoidon vaivalle. Fysioterapeuttisten hoitojen lisäksi pyrin aktiivisten harjoitteiden avulla nopeuttamaan kuntoutumista, sekä ylläpitämään normaalia toimintakykyä.

Koulutetun urheiluhierojan tutkintoni ansiosta hallitsen manuaalisen käsittelyn taidot, sekä erilaiset tuki- ja kinesioteippaukset ovat minulla hallussa ja käytän näitä hoidossa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kielitaito

Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Valkeakoski, Fysios Valkeakoski

Seuraavat vapaat ajat