Jari Poikela

Fysioterapeutti

Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2010, jonka jälkeen olen työskennellyt monipuolisesti lasten, työikäisten ja ikääntyneiden kanssa. Työurani aikana olen fysioterapian lisäksi urheiluvalmentanut useita urheilijoita ja joukkueita. Olen toiminut kolme eri jaksoa asiantuntijaopettajana kahdella eri oppilaitoksella. Lisäksi olen ollut kehittämässä Liikkuva Koulun PT-mallia, josta on tehty valtakunnallinen toimintamalli useisiin Suomen kouluihin. Välillä käyn luennoimassa kouluille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille heidän toivomistaan aiheista. 

Erityisosaamiseni on olkanivelen, selän ja nilkan alueen vaivoista. Olen käynyt laajasti kansainvälisiä ja valtakunnallisia koulutuksia liittyen tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin ja harjoitteluterapiaan. Kuntoutumisjaksot minun ohjauksessani ovat tyypillisesti prosesseja, joissa kuntoutetaan kehon toimintaa ja opetellaan terveellisiä elämäntapoja, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa urheiluvalmennuksessa. Viime aikoina olen pyrkinyt laajentamaan omaa osaamistani KELA-kuntoutuksessa, johon pyrin tuomaan oman panokseni aktiivisen harjoittelun ja harjoittelun rytmittämisen muodossa. 

Henkilökohtaisesti olen kilpaurheillut salibandyssa ja tenniksessä. Lisäksi vuonna 2016 juoksin Ruskamaratonin ja tavoitteenani on keväällä 2019 hiihtää pitkänmatkanhiihto ja kesällä 2019 juosta polkujuoksutapahtuma. Haluan ohjata sinulle innostavan ja motivoivan kuntoutusjakson omien tavoitteidesi pohjalta. 

Tervetuloa laadukkaaseen fysioterapiaan.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kemi, Fysios Kemi

Seuraavat vapaat ajat