Jarno Keskinen

Jarno Keskinen

Fysioterapeutti OMT, Personal Trainer ja Personal Trainer kouluttaja (NHA)

Akupunktio Askeltutkimus Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus OMT Personal training Purentavaivan hoito Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen OMT-fysioterapeutti, sekä ACE-International Master Trainer.

Urani aikana on tieto maailmalla lisääntynyt huimaa vauhtia. Tutkintojeni ja yli 20 vuoden työkokemuksen lisäksi olen siksi jatkokouluttanut itseäni vuosittain eri kurssipohjaisilla koulutuksilla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Intohimoni on liikkeeseen perustuva diagnostiikka osana fysioterapiaa, sekä suorituskykyharjoittelu osana kuntoutusprosessia. Intohimoni on myös tiedon jakaminen ja siksi toimin kouluttajana Nordic Health Academyssa personal trainer kouluttajana, sekä järjestän vuosittain tilauskursseja.

Vastaanotollani nähdään kaiken ikäisiä ja kuntoisia ihmisiä, sekä erilaisia nivelelten liikkuvuuteen liittyviä ongelmia sekä kiputiloja. Ihminen on kokonaisuus ja siksi ihmisen koko liiketoimintaketju varpaista päälakeen, ovat ydinosaamistani. Usein syy oireeseen on eri alueella, kuin havaittu ongelmatiikka. Siksi ei voi yhtään aluetta ihmisessä sulkea pois. Liikkeeseen perustuva diagnostiikka on siksi oivallinen työkalu, kun etsitään syytä oireille eikä vain koeteta helpottaa oireita. Tavoitteena on vastaanotollani, että ongelmat eivät enää toistu. Siksi syyn etsimiseen käytetään paljon aikaa vastaanotollani.

Urani aikana olen ajautunut tekemään paljon töitä myös eri urheilulajien parissa. Tällä hetkellä toimin TPS U18 jääkiekkojoukkueen fysioterapeuttina sekä avustavana fysiikkavalmentajana sekä U20 käsipallomaajoukkueen fysioterapeuttina sekä fysiikkavalmentajana. Urheilulajeista jääkiekko, yleisurheilu (juoksu- hyppy-, heittolajit), jalkapallo, koripallo, käsipallo, golf ja kuntosaliharjoittelu ovat lajit mihin olen perehtynyt työssäni eniten. Fysioterapeutin koulutus ei yksinään anna valmiuksia toimia fysiikkavalmentajana, joten siihen olen hakenut koulutusta jo 15 vuoden ajan. Toimin tällä hetkellä myös fysiikkavalmentajana ja teen yksilövalmennusta sekä ryhmävalmennusta.

Leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta minulla on vuosien pituinen kokemus ja erityisesti polven ja olkapään leikkauksen jälkeinen kuntoutus on lempilapseni ja kiinnostukseni kohde. Vinkkinä sanoisinkin, että kannattaa kokeilla vielä kerran fysioterapiaa ennen leikkauspäätöstä. Usein saadaan juna käännettyä kun edetäänkin toista ja hieman yksilöllisesti soveliaampaa reittiä.

Valmentava otteeni näkyy työssäni ja minun kanssa on totuttu saamaan hyviä tuloksia.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat