Jenni Juntunen

Fysioterapeutti

Akupunktio Allasterapia Etäterapia Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2013. Työnkuvani on monipuolinen sekä työikäisten että ikääntyvien parissa vastaanotolla. Teen myös kotikäyntejä, allasterapiaa ja ohjaan erityisryhmien ryhmäliikuntaa. Olen opiskellut geriatrisen fysioterapian erityisosaajaksi vuonna 2017. Lisäksi minulla on kokemusta tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiasta, joihin liittyen olen käynyt useampia lyhyitä kursseja. Erityisosaamisena minulla on akupunktio ja purentaongelmien fysioterapia.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja pyrin löytämään yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, joiden avulla toimintakykyä voidaan tukea parhaalla mahdollisella tavalla. Fysioterapeuttina olen positiivinen ja kannustava, tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Pidän huolta omasta hyvinvoinnistani liikkumalla monipuolisesti. Luonto ja eläimet ovat minulle tärkeä voimavara ja usein minut saattaa löytää hevosharrastuksen tai jonkin muun ulkoliikunnan parista.

Työskentelee toimipisteessä

Kajaani, Fysios Kajaani

Seuraavat vapaat ajat