Jenni Kettunen

Jenni Kettunen

Fysioterapeutti

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Vauvaterapeutti Äitiysfysioterapia

Olen Jenni ja työskentelen Fysioksen Lielahden toimipisteessä tällä hetkellä aina torstaipäivisin. Minulla on yli 10-vuoden työkokemus fysioterapeuttina ja olen päässyt kohtamaan monia ihmisiä erilaisten liikkumisen haasteiden kanssa. Haasteiden taustalla voi olla tapaturma, jokin toimenpide, pitkään samanlaisena toistuva rasitus, esim. työperäinen rasitus tai vaikka raskaus ja synnytys. Nämä kaikki muuttavat tapaamme käyttää kehoa ja toimia, mistä voi olla seurauksena erilaisia oireita, kuten kipua, kiristystä ja ylikuormittumista.

Fysioterapeuttina tärkeimmät työkaluni ovat kädet. Niiden avulla moni sanaton viesti löytyy ja sen myötä ehkä sanatkin. Kosketus auttaa aistimaan kehon tuntemuksia, auttaa hahmottamaan omaa kehoa, asentoja ja hallintaa. Kosketuksen avulla kehoa pystytään rentouttamaan, mutta myös herättelemään nukkuvia lihaksia. Käsien lisäksi myös herkät korvat ja silmät ovat tässä työssä tärkeässä roolissa.

Lähtökohtana ja ohjenuorana työssäni on ihmisen kohtaaminen, kuuntelu ja ratkaisujen löytäminen asiakkaan tilanteeseen hänen tavoitteensa ja voimavaransa huomioiden. Omat kokemukset raskauksista ja synnytyksistä, tapaturmista, kivuista ja lihasten toimintahäiriöistä lisäävät myös ymmärrystä asiakkaiden kohtaamisessa. Viime vuosina olen tehnyt paljon töitä naisten lantionpohjan haasteiden sekä äitiysfysioterapian parissa. Myös pienet vauvat ovat tervetulleita vastaanotolleni vauvahierontaan.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni Fysios Lielahteen. Nähdään pian!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Tampere, Fysios Tampere Lielahti

Seuraavat vapaat ajat