Jenny Lapinoja

Fysioterapeutti Bobath, YAMK-fysioterapeutti, Seksuaalineuvoja (äitiyslomalla)

Akupunktio Allasterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia

Olen toiminut fysioterapeuttina noin kymmenen vuotta. Työssäni koen tärkeäksi yksilöllisyyden ja voimavaralähtöisen työotteen. Teen töitä aikuisneurologisten sekä tuki- ja liikuntaelin oireisten asiakkaiden kanssa. Fysioterapiaa toteutan vastaanotolla ja asiakkaan omassa arkiympäristössä esim. kotona. Lisäksi teen mielelläni allasterapiaa. Haluan aina tehdä yhteistyötä asiakkaan kuntoutukseen liittyvien hoitovastuuyksiköiden ja muiden tahojen kanssa. Voin osallistua apuvälinesovituksiin ja muihin yhteistyöpalavereihin. Erityisesti äitiysfysioterapiassa myös vauvat ovat tervetulleita mukaan käynneille. Seuraavia erikoisosaamisalueitani yhdistän ja käytän työssäni laaja-alaisesti tarpeen mukaan: 

• Aikuisneurologinen fysioterapia
• Äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, vatsalihasten erkaumat, seksuaalineuvonta. • Faskiakäsittely, akupunktio, kinesioteippaus, LPG-hoidot ym. tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapia. 

Olen pienten kaksospoikien äiti, joiden kanssa riittää paljon puuhaa ja uutta ihmeteltävää. Tätä äitiä on pahasti alkanut puutarhakärpänen kutittamaan, jolloin yhteiset ihmetyksen aiheet ovat vain kasvaneet kukkien ja kasvien myötä. Harrastuksiini on kuulunut jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan lentopallo, josta saan edelleen iloa ja energiaa.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Oulu, Fysios Kontinkangas

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika