Jenny Nyström

Jenny Nyström

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja

Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2021, ja koulutetuksi urheiluhierojaksi vuonna 2017. Hierontakoulutuksen ohella olen suorittanut nivelten liikkuvuuden edistäminen -koulutuksen, ja esimerkiksi mobilisointia käytänkin myös vastaanotollani. Hoidan niska-, hartia-, selän- ja alaraajojen alueen erilaisia kiputiloja ja toimintahäiriöitä. Yleisimpiä syitä vastaanotolleni tulemiseksi ovat päänsäryt, olkapääkivut sekä kiputiloja selässä tai alaraajoissa.

Fysioterapian lisäksi autan sinua LPG-hoidoilla, kuntosalilla tai muulla harjoittelulla sekä manuaalisella käsittelyllä.

Urheilufysioterapia ja äitiysfysioterapia kiinnostavat minua erityisesti. Olen ollut ammattiurheilija 10 vuotta, joten fyysinen harjoittelu on minulle hyvin tuttua. Äidinkieleni on ruotsi, ja puhun myös sujuvaa suomea ja englantia.

Välkommen på fysioterapi och massage, service alltså också på svenska!

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat