Jessica Puustinen

Fysioterapeutti OMT

Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Fysiokartoitus Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Maitland OMT Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset

Jessicalla on reilu 20 vuoden kokemus fysioterapeuttina. Hänellä on erikoistumisena Ortopedinen Manuaalinen Terapia OMT (3,5 v), urheilufysioterapia, työfysioterapia sekä kroonisen kivun hoito. Lisäksi hän on kouluttautunut mm. Pilatekseen ja akupunktioon. Jessica kouluttautuu jatkuvasti työn ohessa kehittääkseen osaamistaan. 

Hän on toiminnut monen urheilijan ja urheiluseuran fysioterapeuttina sekä fysiikkavalmentajana. Eniten hän hoitaa päivittäin trauma- ja rasitusperäisiä kiputiloja sekä liikehäiriöitä. 

Jessican mukaan: ”Tutkimusten ja analysoinnin perusteella valitaan tilanteeseen sopivimmat käsittelymenetelmät, hoidot ja harjoitteet. Paras lopputulos saavutetaan yhdessä tehdyn suunnitelman kautta, oma motivaatio ja sitoutuminen tuo kokonaisterveyden kannalta parhaan ja pitkäkestoisimman tuloksen.” 

Kielitaito

Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Lahti, Fysios Lahti Vuorikatu

Seuraavat vapaat ajat