Johanna Luoma

Johanna Luoma

Fysioterapeutti, sert. MDT-terapeutti, Fysioterapian suoravastaanottokoulutus

Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Teen 17 vuoden kokemuksella nuorten, aikuisten ja iäkkäiden monipuolista fysioterapiaa. Minulla on laaja osaaminen tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiassa, mutta olen erikoistunut myös neurologiseen fysioterapiaan. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta minulla on kokemusta yli 10 vuotta.

Olen sertifioitu MDT-terapeutti eli perehtynyt nimenomaan rankaperäisten ongelmien diagnostiikkaan sekä terapiaan; niska-, selkä- sekä raajaongelmiin. Minulla on myös pätevyys toteuttaa fysioterapian suoravastaanottotoimintaa, joten vastaanotolleni voit tulla lääkärinlähetteellä tai ilman. Teen perusfysioterapian lisäksi LPG-hoitoja, faskiakäsittelyä sekä teippauksia (urheilu, kinesio).

Onnistuneen fysioterapian edellytys on tietämys omasta toimintakyvystä ja sen rajoitteista, kivun luonteen ja sen syiden ymmärtämisestä, omista vaikutusmahdollisuuksista ja keinoista, mahdollisten pelkojen huomioimisesta ja omasta motivaatiosta. Minulle on tärkeää juuri Sinun hyvinvointisi!

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Turku, Fysios Variaatio Turku

Seuraavat vapaat ajat