Johanna Vainionpää

Fysioterapeutti Maitlan.d-erikoistuva, PhysioTrainer

Askeltutkimus Faskia-käsittely Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Maitland Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen vuonna 2005 valmistunut fysioterapeutti sekä vuonna 2017 valmistuin PhysioTraineriksi (fysioterapeuteille suunnattu PersonalTrainer-koulutus). Fysioterapeutin työssä olen erikoistunut tuki-ja liikutaelinongelmiin ja niiden kuntoutukseen, mutta pitäen mielessä kuitenkin ihminen kokonaisuutena. Pyrin kartoittamaan vaivan syyn enkä hoitamaan pelkkää oiretta.

Työssäni hoidan esim.kasvojen, niskan, yläraajan, selän ja alaraajan vaivoja (mm.alaraaja-analyysit ja tukipohjalliset), kipuasiakkaita, leikkauksien jälkitiloja(esim. olka, polvi ja lonkka), urheiluvammoja ja motorisen/liikekontrollin häiriöitä. Erikoistumisopintoja on mm. Maitland 1 (manipulatiivinen fysioterapia), fasciamanipulaatio 1-2 (Stecco), Kinetic Control, kipukoutuksia ym. ja talvella 2018 alkaa suoravastaanottokoulutus.

Pidempiaikainen urheilulajini on ollut käsipallo, mutta nyt aika menee enemmän kuntosalin, joogan, lenkkeilyn, laitesukeltamisen ja talvilajien parissa, kuitenkin pitäen mieli avoinna kaikelle uudelle.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika