Joonas Partanen

Joonas Partanen

OMT-erikoistuva

Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia OMT Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2010.

Hoidan kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja leikkausten jälkitiloja akuuteissa sekä pitkittyneissä tapauksissa. Suoritan tällä hetkellä töiden ohessa OMT-fysioterapian opintokokonaisuutta, joka on laaja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoistumiskoulutus.

Seuraan aktiivisesti fysioterapiaa tieteen alana myös vapaa-ajallani ja pyrin tämän avulla pitämään tietämykseni ajan tasalla tuki- ja liikuntaelivaivojen kuntoutuksesta. Työssäni pyrin tarkkaan näyttöön perustuvaan kliiniseen tutkimiseen ja hoitomenetelmien valintaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tärkeintä on aina selvittää vaivan syy eikä vain hoitaa pelkkää oiretta. Hoitomenetelminä käytän mm. rangan ja raajojen nivelten käsittelyjä, neuraalikudoksen mobilisointia, erilaisia pehmytkudos- ja fasciakäsittelyjä, akupunktiota sekä yksilöllisesti suunniteltua harjoitteluterapiaa. Asiakkaan tavoitteet ja toiveet ovat aina kuntoutusprosessin keskiössä.

Varaathan ensimmäiselle käynnille pääsääntöisesti 60 min terapia-ajan.

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika