Joonas Partanen

Joonas Partanen

OMT-fysioterapeutti

Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia OMT Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2010.

Hoidan kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja leikkausten jälkitiloja akuuteissa sekä pitkittyneissä tapauksissa. Olen suorittanut OMT-fysioterapian opintokokonaisuuden, joka on laaja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoistumiskoulutus.

Seuraan aktiivisesti fysioterapiaa tieteen alana myös vapaa-ajallani ja pyrin tämän avulla pitämään tietämykseni ajan tasalla tuki- ja liikuntaelivaivojen kuntoutuksesta. Työn ohella toimin ajoittain myös kouluttajana fysioterapeuteille suunnatuissa täydennyskoulutuksissa.

Työssäni pyrin tarkkaan näyttöön perustuvaan kliiniseen tutkimiseen ja hoitomenetelmien valintaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tärkeintä on aina selvittää vaivan syy eikä vain hoitaa pelkkää oiretta. Hoitomenetelminä käytän mm. yksilöllisesti suunnattua harjoitteluterapiaa, rangan ja raajojen nivelten käsittelyjä, neuraalikudoksen mobilisointia, erilaisia pehmytkudos- ja fasciakäsittelyjä sekä akupunktiota. Asiakkaan tavoitteet ja toiveet ovat aina kuntoutusprosessin keskiössä.

Varaathan ensimmäiselle käynnille pääsääntöisesti 60 min terapia-ajan.

Seuraavat vapaat ajat