Juha Koistinen

Juha Koistinen

Fysioterapeutti OMT, Sertifioitu urheilufysioterapeutti, Suoravastaanottokoulutus

Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus OMT Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen työskennellyt fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ja niiden ehkäisyn parissa yli 30 vuoden ajan eri rooleissa: kuntouttajana, konsultoivana OMT-fysioterapeuttina työkyky- ja kipukuntoutuksessa, vastaavana fysioterapeuttina eri klinikoilla ja Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikössä sekä kehitysjohtajana suomalaisen kuntoutuskonseptin parissa. Lisäksi olen toiminut kouluttajana muun muassa Suomen Urheilufysioterapeuttien kursseilla ja tuntiopettajana ammattikorkeakouluissa sekä päätoimittajana kahdessa kuntoutusalan kirjassa. Tällä hetkellä kuulun Laurea-ammattikorkeakoulun fysioterapeuttitutkinnon ohjausryhmään ja Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n hallitukseen.

Fysioksella työni painottuu asiakastyöhön erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntouttamiseksi ja toimintakyvyn palauttamiseksi. Pyrin työssäni hyödyntämään parasta tutkimusnäyttöä huomioiden kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja psykososiaaliset voimavarat. Kokemusta minulla on erityisesti alaselän, niskan, olkapään, polven, lonkan, nilkan ja jalkaterän sekä erilaisten lihas- ja nivelsidevammojen aktiivisesta kuntoutuksesta.

Aktiivisen kuntoutuksen tukena "työkalupakkiini" kuuluvat manuaalinen terapia nivelliikkuvuuksien palauttamiseksi, dry needling ("akupunktio") lihaskipujen lievittämiseksi, yksilölliset tukipohjalliset jalan kuormituksen optimoimiseksi sekä kylmäkompressio- ja cryoterapiahoidot turvotuksen ja kiputilojen vähentämiseksi. Terveyttä edistävät personal training-valmennukset kuuluvat myös työni kuvaan.

Olen kouluttanut itseäni säännöllisesti ja pyrin tietoisesti eroon fysioterapia-alan metodikeskeisyydestä; eri keinoja voi hyödyntää, mikäli ne aidosti luovat pohjaa toimintakyvyn palautumiselle tai parantavat sitä.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Espoo Leppävaara

Seuraavat vapaat ajat