Jukka Keisala

Fysioterapeutti

Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Psykofyysinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Joskus tuntuu, että kipua ei oteta vakavasti ja ihminen jää tyhjän päälle. Nykytiedon valossa tämä jo sinällään voi lisätä aiheutuvaa haittaa entisestään. Aiemmin ihmisten kokemia ongelmia ajateltiin joko fyysisinä tai psyykkisinä, vaikka asiat ovat ja tapahtuvat samalle ihmiselle ja samassa ihmisessä. Jos selkä on kipeä eikä pääse liikkumaan normaalisti, se stressaa ja ottaa päähän. Miksi siis fyysistä ja psyykkistä puolta käsiteltäisiin erikseen kun ne kuitenkin vaikuttavat erottamattomasti toisiinsa? Onnistunut fysioterapia on aina yhteistyön tulos.Tämä vaatii minun ja asiakkaan yhteistyötä ja vuorovaikutusta, joka on tässä työssä se kaikkein kiinnostavin osa ja siitä alkaa myöskin paraneminen. Minun tehtäväni on pyrkiä löytämään tavat, jolla koettua haittaa voidaan vähentää tai poistaa se kokonaan. Vaikka oireet näyttäisivät samalta, hoito voi kuitenkin olla täysin eri koska ihmiset ovat kaikki erilaisia. 

Kouluttautuminen on työssäni ihan oleellista, koska omia periaatteita ja käsityksiä pitää haastaa koko ajan. Vain siten voi kehittyä terapeuttina: 

- MDT (McKenzie) -koulutus & tutkinto, A/B/C/D/E -osat ja kansainvälinen cred. exam. -tutkinto. MDT-työpaikkakouluttajana vuosina 2004–2006. 

- Kinetic Control -koulutukset: Lower leg, Hip, Thorax & Ribs, Low Back, Shoulder, Neck. Core stability, exercise and motor control for low back pain. 

- Physiopilatesohjaajan tutkinto

- Fasciamanipulaatio, osat 1a, 1b, 2a. Anatomy Trains of Manual Therapists (Fasciakoulutus). 

- Kinesioteippauskoulutuksia

- SOMTY:n (Suomen ortopedisen manuaalisen terapian yhdistyksen) koulutukset: C-kurssit, Neuraalikudoksen mobilisointi 1 ja 2, Evidence based therapeutic exercise for cervical spine disorders. 

- Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus (Suomen Kuntoutusyrittäjät ry.) 

- Iso kasa erilaisia lyhyempiä koulutuksia

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Vaasa, Fysios Raastuvankatu

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika