Katarina Mieskonen

Katarina Mieskonen

Fysioterapeutti

Olen paras fysioterapeutti ja valmentaja sinulle, joka haluat pitää itsestäsi hyvää huolta kiireisen arjen keskellä tai tavoitteenasi on paras mahdollinen toimintakyky eläkepäivinäsi. Otan vastaan niin työikäisiä kuin ikääntyneitä asiakkaita.

Kehon hyvinvoinnista tulee huolehtia päivittäin ja tässä asiassa asiakkaat kääntyvätkin puoleeni. Koulutusteni sekä elämänkokemukseni myötä luotan pieniin säännöllisiin hyvinvointitekoihin. Näillä teoilla saadaan pieniä ihmeitä aikaan ja ne ovat erittäin tärkeitä erityisesti ikääntyessä.

Ammatillisen lisäkouluttautumiseni myötä pystyn auttamaan sinua myös manuaalisia hoitoja, kuivaneulausta (dry needling) sekä pehmytkudoskäsittelyjä hyödyntäen. Valitaan yhdessä parhaiten juuri sinua motivoivat keinot ja iloitaan yhdessä myös saavutetuista tuloksista.

HUOM! Pystyn ottamaan vastaan myös serbiankielisiä asiakkaita (mm. Bosnia-Hertsegovina, Kroatia, Kosovo, Montenegro, Slovenia ja Makedonia), puhun myös sujuvaa englantia ja pystyn kommunikoimaan myös venäjäksi.

Tervetuloa vastaanotolleni Jyväskylän Keskustan toimipisteeseen ti-to, teen myös kotikäyntejä! Voit olla minuun suoraan yhteydessä 0405199563 / [email protected]

Työskentelee toimipisteessä

Jyväskylä, Fysios Jyväskylä Keskusta

Seuraavat vapaat ajat