Kiia Huuhka

Kiia Huuhka

Fysioterapeutti

Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Äitiysfysioterapia

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2015 Lahden ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen olen tehnyt akuuttivaiheen kuntoutusta aivoverenkiertohäiriöstä tai muusta akuutista neurologisesta sairaudesta kuntoutuvien asiakkaiden kanssa. Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen kuntoutusta olen tehnyt työikäisten ja koululaisten parissa. Minulla on myös kokemusta post-operatiivisesta kuntoutuksesta tekonivelleikkauksen jälkeen.

Valmistuin tammikuussa 2020 PhysioTraineriksi. Osaamistani ovat erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen huomioiminen harjoittelussa, kuntosaliohjelmien suunnittelussa ja kuormituksen säätelyssä. Oma laji taustani on luistelussa, tanssissa ja voimaharjoittelussa (Crossfit).

Asiakaskuntani Fysioksella koostuu Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaista, allasterapiasta sekä ikääntyneiden kotikäynneistä. Lisäksi olen kouluttautunut suorien vatsalihasten erkauma-asioissa, hengitysfysioterapiassa ja arpien käsittelyssä. Olen erikoistumassa äitiysfysioterapiaan.

Kielitaito

Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Salo, Fysios Salo Turuntie

Seuraavat vapaat ajat