Kirsti Lindroos

Kirsti Lindroos

Fysioterapeutti

Askeltutkimus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus

Vahvuuteni fysioterapeuttina on ikääntyneiden ja erityisesti muistisairaiden fysioterapiassa. Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen valmistunut lähihoitajaksi ensihoidon puolelta ja sitä kautta minulle on kertynyt kokemusta myös hoitotyöstä ja erityisesti moniammatillisesta työskentelystä.

Olen käynyt kinestetiikan perus- ja syventävän kurssin ja asiakaskohtaamisissa hyödynnänkin kinestetiikan voimavaralähtöistä ajattelumallia sekä tuen asukkaiden luontaista liikkumista ja arjessa selviystymistä. Musiikki ja rytmit ovat myös vahvasti läsnä yksilö- ja ryhmäterapian ohjaamisessa. Työotteeni on innostava, mutta samalla rauhallinen ja perusteleva. Kohtaan jokaisen asiakkaan ja heidän läheisensä yksilöllisesti ja arvostavasti. Teen pääsääntöisesti kotikäyntejä, mutta tarvittaessa hoidan ja ohjaan asiakkaita myös Malmin toimipisteessä.

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Helsinki Malmi

Seuraavat vapaat ajat